Direct naar de contentDirect naar de footer
Valk Exclusief voordelen
Valk Exclusief voordelen

Voorwaarden

Met behulp van het Valk Loyal programma ontvangt u korting op uw overnachtingen bij de Van der Valk en Valk Exclusief Hotels.

Nog geen account? Registreer hier.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op dit programma:

Uw voordelen

  • €5,- korting per nacht
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis welkomstdrankje
  • Lazy Sunday check-out (op zondag)

1. Valk Loyal saldo

Met behulp van uw Valk Account logt u in voorafgaand of tijdens het plaatsen van uw online boeking om de Valk Loyal voordelen te genieten.
Op reguliere kamertarieven ontvangt u €5 Valk Loyal saldo per kamer, per nacht.

1.1. Op gereduceerde tarieven zoals arrangementen, non-refundable, last-minute en early-bird tarieven ontvangt u €2,50 Valk Loyal saldo per persoon, ongeacht het aantal nachten of aantal arrangementen dat u aansluitend heeft geboekt. U krijgt een gratis drankje per verblijf.

1.2. U ontvangt uw Valk Loyal saldo, indien geboekt met behulp van uw Valk Account, na afloop van uw verblijf op uw Valk Account bijgeschreven

Het door u opgespaarde Valk Loyal saldo kan op een nieuw te plaatsen boeking met behulp van uw Valk Account worden verzilverd bij de deelnemende Valk Exclusief en Van der Valk Hotels: www.valkloyal.nl/deelnemende-hotels/

Verzilveren is mogelijk vanaf een saldo van €5, afgerond op hele tientallen.
Uw Valk Loyal Saldo kan alleen worden verzilverd op hotelovernachtingen en niet worden overgeschreven tussen verschillende Valk Accounts of ingewisseld worden tegen geld of Valk Cadeaucards.

We kunnen niet met terugwerkende kracht ValkLoyal saldo aan uw ValkAccount toevoegen. ValkLoyal geldt pas op het moment dat u gebruik maakt van een ValkAccount.

2. Valk Bonus saldo

Valk Bonus saldo is een extra kortingssaldo van de Valk Exclusief Hotels.

U ontvangt deze extra korting door deel te nemen aan diverse acties van de Valk Exclusief Hotels.

2.1. Per reservering kunt u maximaal €5,- Valk Bonus saldo verzilveren

2.2. Valk Bonus saldo kan niet achteraf op een reeds geplaatste boeking worden verzilverd

2.3. Valk Bonus saldo is alleen te verzilveren bij de Valk Exclusief Hotels

2.4. De geldigheid van uw Valk Bonus saldo is altijd tijdelijk geldig. U vindt de geldigheid in de Valk Bonus activatiemail en in uw Valk Account in op uw dashboard via 'uw gegevens' en dan “transacties”. De geldigheid van uw Valk Bonus saldo kan niet worden verlengd.

30, 15, 7 en 2 dagen van te voren ontvangt u per mail een herinnering met betrekking tot het verlopen van uw Valk Bonus saldo.

25. Het Valk Bonus saldo komt te vervallen als een reservering na de geldigheid van de Bonus wordt geannuleerd. Als de annulering binnen de geldigheidsdatum valt krijgt u het Valk Bonus saldo teruggestort op uw Valk Account.

2.6. Uw Valk Bonus saldo kan alleen worden verzilverd op hotelovernachtingen en kan niet worden overgeschreven tussen verschillende Valk Accounts of ingewisseld worden tegen geld of Valk Cadeaucards.

3. Valk Exclusief Ambassadeur saldo

3.1 Als Valk Exclusief Ambassadeur ontvangt u per op uw uitnodiging aangemaakt Valk Account, €5 Valk Bonus saldo.

3.2 Om in aanmerking te komen voor dit Bonus Saldo verstuurt u uw uitnodigingen vanuit uw Valk Account, waar vanuit de genodigde een mail met activatielink ontvangt.

3.3 Heeft uw genodigde met behulp van het via de uitnodiging aangemaakte Valk Account een reservering gemaakt en is deze uitgecheckt dan ontvangt over de eerste boeking Valk Ambassadeurs saldo.

Dit saldo heeft dezelfde voorwaarden als regulier Valk Loyal saldo, met beperking dat dit alleen kan worden verzilverd bij de Valk Exclusief hotels.

3.4 De uitgenodigde Valk Accounts ontvangen €5,- Valk Bonus saldo bij activatie van het Valk Account vanuit de door u verstuurde uitnodiging.

3.5 U kunt uzelf niet uitnodigen. Dubbel aangemaakte accounts op eigen naam kunnen voor het ambassadeurs programma niet in aanmerking genomen worden.

4. Van der Valk Corporates

Als corporate gast spaart u op corporate tarieven geen Valk Loyal saldo en kunt u dit saldo ook niet verzilveren. De Corporate tarieven zijn te boeken via het Corporate portal op www.vandervalkcorporates.nl.

Wel heeft u de mogelijkheid als Corporate gast Valk Loyal saldo te ontvangen en te verzilveren op publieke tarieven.

5. Opheffing van uw Valk Account

Met uw Valk Account bevindt u zich in de digitale omgeving van de Van der Valk Exclusief en Van de Valk Hotels.

Wij behouden ons het recht voor om bij verdenking van enig misbruik van het Valk Account, onrechtmatige handelingen of op verzoek van onze hotels uw Valk Account te blokkeren en het opgebouwde saldo te verwijderen van het account.

6. Wijziging van de algemene voorwaarden

Van der Valk behoudt zich het recht voor om deze gebruikersvoorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen naar eigen inzicht.