Direct naar de contentDirect naar de footer
Op zoek naar een idee voor een teamuitje?
Op zoek naar een idee voor een teamuitje?

Teambuilding activiteiten

Een dag vol intensieve vergaderingen, een meerdaagse bijeenkomst met Internationale gasten of juist een inspirerende heisessie? Maak uw verblijf bij Van der Valk extra waardevol door af te sluiten met een leuke teambuilding activiteit. Uiteraard is het niet gemakkelijk om bijzondere teambuilding activiteiten te vinden en nog belangrijker, die iedereen ook leuk vindt. Bent u op zoek naar teambuilding activiteiten in de regio Utrecht, dan denken wij graag met u mee!

Meer informatie

TOP 3 - Meest geboekte teambuilding activiteiten

 • Duck tour

  Duck tour

  Laat u verrassen door de ervaring van een ritje met de karakteristieke Deux Chevaux en geniet van de groenrijke omgeving aan de rand van Utrecht.

 • Escape room

  Escape room

  Met de nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels is deze escape room echt een aanrader!

 • Sloep huren

  Sloep huren

  Beleef de gezellige grachten en singels van de sfeervolle stad Utrecht. Laat u rondvaren en geniet samen met collega's van een borrel tijdens uw verblijf aan boord.

ZIJN ER TEAMBUILDING ACTIVITEITEN IN DE REGIO UTRECHT?

De regio Utrecht biedt volop mogelijkheden als het gaat om het organiseren van teambuilding activiteiten. Een roeiclinic op de Utrechtse grachten, een heerlijk diner bereiden tijdens een gezellige kookworkshop, een spannende detective tour in de historische binnenstad van Utrecht, ontsnap uit een escape rooms met allerlei toffe thema's of juist de regio Utrecht ontdekken met een Deux Chevaux. Bij alle groepsactiviteiten draait het om samenwerken, teamspirit en is het vooral de bedoeling dat uw collega's een leuk teamuitje beleven. Wilt u graag een leuke en inspirerende teambuilding activiteit boeken, Van der Valk biedt volop mogelijkheden op het gebied van groepsactiviteiten.

ORIGINELE TEAMBUILDING ACTIVITEITEN OF JUIST ACTIEF?

Actief meedoen, elkaar uitdagen, maar vooral ook samenwerken. Teambuilding activiteiten zijn er van allerlei aard. Kiest u voor leuk, uitdagend, origineel of juist actief? En wat is het doel? Wilt u de samenwerking onder collega's bevorderen, ze inspireren of gewoon een gezellig teamuitje organiseren? Een leuke, maar actieve teambuilding activiteit kan bijvoorbeeld een kookworkshop zijn. Of wat dacht u van een escaperoom waarbij het uiterste gevraagd wordt van uw team. Van der Valk werkt met veel lokale partners samen op het gebied van teambuilding activiteiten. Van der Valk Hotel Houten, Utrecht en Vianen bieden op korte afstand van de hotels diverse mogelijkheden om een geslaagd teamuitje voor u te organiseren. Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen en uw teamuitje, workshop of teambuilding activiteit tot in detail voor u verzorgen.

BOEK UW TEAMBUILDING ACTIVITEITEN BIJ VALK EXCLUSIEF

Bent u enthousiast geworden na het lezen onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend om advies, wij denken graag met u mee en nemen de organisatie van uw teambuilding activiteit voor u uit handen. Wij stemmen uw wensen af op de diverse beschikbare mogelijkheden of gaan voor u op zoek naar een passende invulling van uw teamuitje. Uw zoektocht naar een geschikte teambuilding activiteit in de regio Utrecht begint bij Valk Exclusief.

Meer informatie over teambuilding activiteiten in de regio Utrecht